Rosan Knijn – van der Drift

Ik ben Rosan en ik heb in 2018/2019  de opleiding Luisterkindwerker gevolgd bij Diana van Beaumont. Waarom? Omdat ik vanuit mijn HR-werk altijd al een passie heb voor voeren van dialogen. De wens ontstond een laagje dieper te gaan. Door mijn eigen ervaring met een Luisterkindafstemming was mijn interesse gewekt.

Mijn persoonlijke missie is zuiver en doortastend zijn en de Luisterkindmethode sluit hier naadloos op aan. Onbevangen ga ik het gesprek in en het is mooi te zien wat het doet met iemand als ik zo puur in gesprek ga. Zonder vooroordelen, zonder richting te willen geven, maar alleen maar te vragen hoe jij iets zou willen aanpakken of wat je mag gaan doen. Geen invullingen van wie dan ook, puur jij! Het geeft me ontzettend veel energie als iemand met zichzelf of zijn of haar kind aan de slag wil gaan, zich kwetsbaar opstelt en mij het vertrouwen geeft dit op papier te zetten.

Grappig genoeg weet ik vaak na een afstemming niet eens wat ik precies opgeschreven heb, omdat het echt vanuit jouw energie is en dus niet van mij. En dat blijft het ook. Het is voor en door jou, ik schrijf alleen maar en stuur het aan je toe. Ik ga er integer mee om en zal je afstemming ook echt alleen met jou delen. Elke afstemming is uniek en juist dat levert mij altijd veel energie op. Ik luister dan ook graag!