Luisterkindafstemming

 

Een Luisterkindafstemming is eigenlijk niets anders dan het afstemmen op een ander persoon en zuiver en onbevooroordeeld luisteren naar datgene dat de ander te vertellen heeft. Tijdens een afstemming maak ik op afstand via de energie contact met jou of je kind. Ik schrijf op wat je me wilt zeggen. Soms vertelt iemand alleen in woorden, soms in beelden of in een vraag-antwoord-dialoog. Jouw onderbewuste bepaalt en ik volg. Samen gaan we in gesprek en neem ik de vragen mee die je me vooraf meegegeven hebt. Ik probeer zo duidelijk mogelijk weer te geven wat je wilt vertellen en stel vragen om tot inzichten of handvatten te komen waar jij mee verder kunt. Soms lossen we in de energie ook al wat op, maar niet altijd.

Wanneer een Luisterkindafstemming?

Je kunt een Luisterkindafstemming gebruiken als je zelf niet dat diepere laagje aan kunt raken, maar wel voelt dat er nog meer zit. Meer antwoorden, meer inzichten. Je kunt een Luisterkindafstemming ook inzetten voor het beter begrijpen van je kind of een persoon die (op dit moment) zelf niet goed kan verwoorden waar hij vast loopt of wat hij nodig heeft. Dit kan het geval zijn bij mensen die in coma liggen, mensen met een beperking in praten of overleden dierbare. Voor alle afstemming geldt dat er toestemming moet zijn van de persoon zelf of als dat niet kan toestemming van iemand die dichtbij deze persoon staat. Kinderen vanaf 11 jaar, moeten zelf toestemming geven.

Welke vragen kan ik stellen?

Je kunt alle vragen stellen die je maar wilt. Jouw onderbewuste bepaalt zelf wat hij graag aandacht wil geven. Ik neem alle vragen mee in het gesprek, maar het kan zijn dat er geen antwoord op komt. Op voorspellende vragen geeft je onbewuste vaak geen concrete antwoorden. Dus stel geen vragen als blijf ik bij mijn man, ga ik binnenkort dood, wat is mijn zielsdoel. Je kunt wel vragen: wat kan ik doen om de verbinding met mijn man te versterken, wat heb ik nodig deze ziekte goed door te komen of hoe kan ik mijn ziel meer ruimte geven voor zijn doel. Verder ook vragen als: – Wat kan ik doen me gelukkiger te voelen? – Wat is de volgende stap die ik ga zetten op werkgebied? – Waarom blokkeer ik als ik in een groep ben en wat kan hieraan doen? – Welke stap mag ik zetten naar meer balans in mijn leven? – Wat kan ik doen mijn dochter te ondersteunen in haar onzekerheid? – Waarom slaapt mijn zoontje zo slecht? – Waarom heeft mijn zoon zo’n hekel aan zwemles? – Waar komt de angst voor honden vandaan en wat kan ik hieraan doen? – Enz. Denk er niet te veel over na, zoals gezegd; je mag alles vragen. Je onderbewust bepaalt wat en hoe hij antwoordt.